Життя не казка!

Я - твоє сяйво в безодні туману,
Я - твоя надія на порятунок.
Однак, можливо, все це омана,
Ти спитаеш про це у чаклунок?
Ти захочеш мене любити?
Одну, єдину, навіки.
Чи проклинеш і покинеш страждати,
На самоті, без єдиної втіхи,
В темряві, де не діють ніякі ліки?
Усеодно я тебе не забуду,
До віку любити буду,
Однак затямлю взаємозв'язок,
В житті не існує казок!


Рецензии