Ялинка

                Насті, Лізоньці

Ялинонько зелена, лісова,
Ти знов прийшла у Рік Новий до нас.
А щоб здійснились мрії і дива,
Тобі багато подаруємо прикрас.

Нехай світитимуть твої вогні,
Завжди лунатиме дитячий спів.
Тобі ми заспіваємо пісні,
Щоб у житті було усе, як з кращих снів!


Рецензии