Втеча

Тікаючи від темноти,
заліз на дах свого будинку.
Дивлюсь на місто з висоти,
що почорніло наче взимку.
Ні місяця, ані зірок,
і вікна вигаслі чорніють,
неначе тисячі дірок,
де полохкі вогні рясніють.
Мені здається, то мерці
шукають броду через Лету…
Розставив руки я мерщій,
немов готуючись до злету.
І кинувся я стрімголов
у безвість, в темную дорогу,
лиш скрикнув згарячу «агов»
і… враз проснувся, слава богу.


Рецензии
І цей вірш цікавий: люблю драматичні сюжетні вірші.

Надия Позняк   06.01.2015 10:54     Заявить о нарушении
Дякую і за цей відгук.

Юрий Ош   12.01.2015 18:32   Заявить о нарушении