Кохання з першого погляду

На зустріч йде тобі хлопчина.
Хто це такий?
Спитаєш сама у себе,
як завжди.
Але ж він є кремезний
і помпезний.
І постать б'ється
у натовпі людей.
У нього очі сизокрилі
я потонула вся у них.
Глибокі, світлі і виразні
та сяють сяйвом у вогні.
Бо він закоханий у мене,
а я у нього назавжди.
І як сказати, що то було.
Іскра та блискавка пройшла,
пройшла між нами.
Обійняла нас двох
і підняла у височінь.
І закружляли разом ми.
Ось це любов!
А він подумав,
яка прекрасна,
чарівна дівчина йде.
Її волосся довжелезне
й уста палають, як зірки.
Така красуня незбагненна.
І руки ніжні, як й вона.
Оця прекрасна леді-дівка,
така весела і струнка.
Так от зустрілись дві людини
протилежні зовні і в душі.
Але магніт магнітить
й притягає, неначе
блискавка іде.
Оце кохання, оце назавжди.
Насправді це бува таке.
Це справжнє диво,
справжнє щастя,
бо це воно таке і є!


Рецензии