Хай Новий рiк...

Хай Новий рік несе надію,
На краще, світле майбуття.
Нехай збуваються всі мрії,
Хай буде радісним життя!

Хай діти в спокої зростають,
Нехай не бачать очі жах...
Хай всюди посмішки лунають,
Хай буде весело в хатах!

Бажаю щастя в Новім році,
Здоров*я, злагоди, тепла.
Добра і сил на кожнім кроці,
Щоб доля щедрою була!


Рецензии