Квинтесенция

Ператвараць паразу ў перамогу;
Сярод апошніх першым быць;
Смяяцца ў душэўным болі;
Заўсёды Чалавекам слыць.
Ісці насупраць свайго лёсу,
І ворагам дабром плаціць.
Не адракацца ідэалаў.
І ўсё жыццё шчаслівым быць.


Рецензии