3. З Новим Роком, любий краю!

Рідний край мій Роздільнянський,
З Новим Роком, світе мій!
З Новим Роком, люд прекрасний,
З майбуттям  в прийдешній Рік!

Хай дарує Рік лиш щастя,
І єднає  любий мир!
Та звитяжними ділами
Славить щиро ген усіх!

Процвітання хай квітує,
Урожайним Рік  буде -
Хлібом, сіллю зустрічає
Та  добро усім дає.

Хай природа порадіє
Чистоті думок  людських
І весною розцвітає
У Душі в красі святій!

Та святами і піснями
Славить край наш дорогий!
Сповіщає дзвін духовний
У любові - світ новий!

В мирі, злагоді і вірі
Привітаймо мудрість всі,
Хай добро цвіте в країні,
Розум – думки золоті!

З Новим Роком Вас, поети,
Трударі і вчителі,
Всі працівники культури,
І поважні всі мужі!

З Новим Роком Вас, родини,
Вам добробуту усім!
Сміх і усмішки ласкаві,
Гарно личать так усім!

З Новим Роком Вас, сусіди,
Вірні друзі дорогі,
В дружбі – сила, міць і радість,
В Новий Рік ми йдемо всі!

Хай лиш мир буде в країні,
В серці  - кольоровий світ,
Промені тепла, любові,
Сяйво  світле  - Новий Рік!

30.12.2014.


Рецензии