***

руйнуюча сила неможливості.

ти живеш, і , здається , все маєш
але ти.. ти страждаєш.
у душі все гніє.
все в пекельному вогні палає
і вже скоро згорить до кінця
в чому ж сенс мабуття?
коли вже зараз вибору зовсім немаєш?
ні, ти маєш не все.
зараз.. ти це відчуваєш.
ніхто, зовсім ніхто не зрозуміє..
як болить, там, у душі.
коли ніби-то посмішка завжди.
так, посміхайся біді..!
ні, ти маєш далі ідти.
ти повинен хоча б намагатися
сили в купку повинні зібратися
і чекати, коли погасне вогонь
у твоій.. горе-душі.
_________________________________

08.02.2014
прибл. 20:53

у підтримку МТ та П.


Рецензии