X-фактор

 

                «X-фактор»

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков
   
        Роз’їжджають волонтери всіх на кастинг свій зовуть,
            Всі спішать малі й дорослі, всі співають і «ревуть»,
        Вибирають кращих з кращих, щоб співав як соловей,
            В шоу – бізнес зміг попасти і зійти аж на Бродвей!

                Приспів
                X-фактор – дивне шоу на TV,
                X- фактор – сяйво зірок в MTV,
            Співають джаз, рок, реп, свінг, класику, попсу,
                Дарує шоу – бізнес нам таку красу,
                X – фактор – дивне шоу на TV,
                Олімп зірок готують в MTV,
           Співають джаз, рок, реп, свінг, класику, шансон,
                І завойовують бажаний свій мільйон


            Чути тенор, баритони, чути альт, сопрано, бас,
         Всі бажають знаменитим стати в цей чудовий час,
             Глядачі дарують квіти, свої оплески гучні,
              Ллються на великій сцені нові, якісні пісні!
               

               Кондратюк дає оцінку виконавцям молодим,
           Заждуть вразити  його всі своїм голосом дзвінким,
                Виконавці ждуть вердикту - SMS рішає все,
              І комусь щасливу долю, ця програма принесе!               


               


Рецензии