***

шаршатты; жалы;тырды; мені жаным.
;ашан енді г;лденер мені; багым.
б;р жарып г;лдеп т;р;ан сезім г;лін.
ж;н емес м;;гі ба;и солдыр;аны;.
жа;а ;мір бастаймын деп жар салды;.
ж;рекке м;;гі ;шпес та;ба салды;.
жа;а ;мір баста сенде ;мыт деді;.
;ткен к;нні; т;зелмес сыны;тарын.
м;;гі бірге болармыз деп армандадым.
;ол ;стасып ж;реміз деп ;иялдадым.
;ткен к;нге ;кінішпен ;арадымда.
;ай жерде шалыс бастым? -ойла;аным.
мен сені жанымдай жаксы к;рген едім.
;иялымда сенімен бірге ж;рген едім.
жатсам т;рсам ;зі; жайлы ойлап едім.
неліктен б;рін ;мыт таста деді;.
;мыт деді; ;ткенге кеткен к;ндерді.
;мыт деді; ;й;ысыз ;ткен т;ндерді.
;мыт деді; мені; м;лдір к;зімді.
т;сінбеді;  ж;ректе жан;ан сезімді.
;мытамын, жаным, сенде ;мыт барін.
к;з алды;да т;рмасын ;ылы;тарым.
о;ып болда б;л ;а;азды от;а салшы.
о;ылмасын ендігі мені; шума;тарым.
б;л мені; со;;ы ;нім са;ан жаз;ан.
ендігі жан табылмас ;н арна;ан.
шабытымны; ж;регіне ;анжар салам.
тумас ;шін енді ;уен жан ;ина;ан.
;ош махаббат, ;ош бол енді, ;ош бол жаным.
осы с;збен ж;регімді суытамын.
;инал;анда жа;ын келіп ж;регімді.
жал;ыз жан, ол ;зі;сін жылытатын.
осы с;з ж;регі;ді баурап жатса.
жасырма шынды;ты айт кеп к;зіме.
керісінше ыза;а булы;тырса.
жа;ын келіп ашуынды бас бетіме.
асыл тектен шы;;ан мені; ханшайымым.
к;н боп туса; серігі; мен. мен айы;мын.
;ткен к;нге к;з ж;мып ;олынды соз.
болаша;та болар м;мкін мен байы;мын.
;р с;зімде шынды;та бар, ;зілде бар.
;айдан енді жан;а дауа табылар.
к;;іл к;йді ;зілменен емдер болса;.
жанымды емдер сендей жан ;айдан табылар.
жа;а ;мір ма;ынасы б;рі жа;а.
жа;а ;;рбы жа;а жолдас, жана ауа.
майдайыма жазыл;ан сор ;зі; болса;.
болады махаббатым мені; жа;а.
махаббатты жа;арту;а боладыма?
сауалыма бір жауап табыларма?
жо; ;лде бая;ынша ;лсіздіктен.
ж;регім м;;нан монша; та;ынарма?
жауап жо;, бол;ан емес, болмайды.
махаббаттым ж;регімді жаралайды.
;ойыл;ан сауалымнын себепшісі.
б;рылып арт жа;ына карамайды.
сені ойламай ж;ру м;лдем м;мкін емес.
махаббатым лаулап жатыр ;шер емес.
бас;а жанды с;йемін дегенменен.
ж;регім жал;ан с;зге сенер емес.
б;рылып ;олынды бер, ;олынды бер.
дауа тапшы, дауа тапшы жанымды емдер.
мені; осы ;инал;аным жетпейді ме?
мені босат, мені босат. босат жібер.
білемін мені ;стап т;р;ан жо;сы;.
мен с;йгендей мені жаным с;йген жо;сы;.
ж;регіде жанып т;р;ан жалын отсы;.
соныменен бірде барсы;, бірде жо;сын.
осымен т;м;м болды махаббатым.
жырымды осы созбен ая;тадым.
;;з;а тастап ;ан булы;;ан ж;регімді.
с;йгендіктен мен ;зі;ді босатамын.


Рецензии