Первые мысли в 2015

Можа і крутое імя хтось мае...мае...
Верш яго, нават, мяне, не займае...мае...
Вельмі хачу пачуць- прачытаць на Мове...
Тое, душа мая што паўторыць- прамовіць..
Некалі думкі мае, мабыць, іншымі сталі...
БАцькі наказ не спаўняецца ...жаль мой...жаль мой...
Боль мой таксама нясцерпны,
Шаноўныя спадары...
Дапамыжыце апору знайсці...
Бо пАдаю...


Рецензии