Лихо i брехня

Якби здохло лихо
Було б у нас тихо,
Ми би працювали,
А не воювали.

Лихо із брехнею
Нашою землею
Ходить і зомбує
Тих, хто їх почує.
               
І дає їм зброю,
Щоб ішли до бою,
Руйнувать країну,
Власну Батьківщину.

Лихо врешті здохне,
А брехня засохне
Й будуть жалкувати,
Хто взявсь руйнувати.

Воювати ж треба
За життя для себе
З лихом і брехнею
Та із їх ріднею.
01.01.15.


Рецензии