Новий рiк

Бажаю вам в Новому Році
Всіх благ і радості в сім'ї.
Щоб всі проблеми й негаразди
Увесь цей рік як можна далі
Оминали вас усіх

Бажаю щиро, від душі
Здоров'я рідним, й вам самим
Добробуту, достатку
Й звичайно любові
Казан і маленьке горнятко.


Рецензии