Завтра

Ти прокинешся завтра, а завтра - немає,
Тільки залишки вчорашнього сніданку,
Й немає яскравого сонця лише хмари,
Закривають небо від твоїх заплаканих очей.

Настане ніч й повториться все знову,
Лише залишиться гори невідкладних справ,
Замість сну, з цукром випиваєш чай,
Й з рання заплаканий вчорашній час.

Не знайдені відповіді на всі питання,
І в кінці розповіді знову поставиш три крапки,
Неначе ждеш одного єдинного кохання,
Що читала якось в книжках...

23.12.2014 р.
© Владислав Танцюра


Рецензии