Уся Шепетiвка святкуe...

Шепетівка   новорічна.

Ялинка  приваблює знову,
На площі Шевченка  стоїть,
Уся у   тендітних обновах,
Щасливу народжує мить.
Привезли з Городнявки, з лісу,
Зростала на радість дітей,
Повітря п’янить на Поліссі,
Січневим морозом людей.
Уся Шепетівка святкує,
Рік Новий  з'явивсь в ці краї,
Тут кожен, знай, радість  відчує,
Тут  друзі чудові   мої…
Знов,  з  ними говорю віршами,
Та щастя бажаю в житті,
Я вас пам’ятаю, я з вами,
Ми   разом,  в однім майбутті…

Автор  Геннадій  Сівак.
31  грудня  2014 року.


Рецензии
З Новим роком, Геннадію!
Успіхів! Здоров'я! Божих благословінь вам і вашим близьким!

Оксана Федишин   02.01.2015 00:06     Заявить о нарушении
Оксана!
Щиро дякую!!!

Геннадий Сивак   02.01.2015 16:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.