Руки прочь от чернобыльских детей! укр. язык

Руки геть,від чорнобильських дітей!
          МИ ЖИВЕМО І ДІТИ В 50-ТИ КІЛОМЕТРАХ ВІД РЕАКТОРА ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ АС
Еліто! Твори історію нашу так,
Щоб не треба було роздавати пільги,
Це ти, поставила на дітях чорнобильский знак!
Це ви сильні, а українські діти безсилі.

За любою реформою стоїть людина та дитина,
Права дитини непорушні,- це святе!
Невже для дітей настне друга чорна година,-
Недовіра до влади, нехай ще більше не росте!

Відібрати в одних,щоб віддати нужденним іншим,
Це великий гріх,за це Бог покарає,
Хитро звязали злочини нинішні й колишні,-
Але як відомо,ніщо в світі не пропадає.

Благаю,не чіпайте чорнобільських дітей!
Вони теж зона АТО нової України,
МИ корчимось від  каліцтва та смертей,
Не один раз "відпоминали" поминки.

Нехай радістю світятся, оченята дітей України!-
Обов"язок віддати те, що діткам належить,
В поступі до европейського життя ми едині,-
А тілесний,та душевний біль нехай малечу не бентежить.

ФОТО .ДИТЯЧИЙ САДОК В МІСТІ ПРИПЯТЬ.


Рецензии