Нота протесту Зiмбабве

Ревуть над містом бойові трембіти.
Летить протесту нота з МЗС*.
Але Мугабе щось не став тремтіти.
Бо мабуть не отримав смс.

І він не чув, як потім з’ясувалось,
Хоч   вчений пан-історик вже довів,
Що людство з гір карпатських починалось,
А Україна – Батьківщина для слонів.

Дослухайтесь до думки того пана,
Бо не на користь йде слонам саванна.
А бідні звірі вже забули полонини,
Чумацький шлях та обрії ланів...
Тож хай Зімбабве поверта до України
Всіх, незаконно анексованих слонів!

*МИД Украины выразил протест Республике Зимбабве (Президент Мугабе).
Протест связан с недавним визитом зимбабвийского министра в Крым
Зимбабвийская делегация, в состав которой входил министр окружающей среды Сэйвиор Касукувере, посетила Крым 20 декабря.

20.12.2014


Рецензии