Я до тебе прийду уви сни

Я до тебе прийду уві сні -
Де там хата твоя - я знаю...
Ти наснився сьогодні мені
І я знову - сумую,скучаю...

Ти у сердці моєму, в душі -
Залишив навіки свій слід
Тому пишу про тебе вірші
І шлю тобі звідси - привіт!

Ти сумуєш за мною - знаю...
Та ми разом, ось тут - в вк.
Я також за тобою скучаю -
У нас...- доля в обох така.


Рецензии