Sunt viu

Si iarasi inima-mi plinge,
se zbate in chinuri de dor,
se-neaca in lacrimi de singe.
Ma doare in suflet de mor.

In minte iarasi imi vine
acea frumoasa amintire,
iar eu imi zic: hai, opreste,
iubirea nu-i pentru tine.

Dar nu am telecomanda,
nu pot sa apas pe buton,
sa fac ca tot sa dispara,
sa ma trezesc ca din somn.

Dar nici nu vreau sa dispara,
sa ma trezesc iar pustiu,
mai bine las-sa ma doara, -
aceasta imi spune ca-s viu.

(Sunt viu Constantin Sandic)


Рецензии