Безтурботний чайник на пуст й кухн,

Безтурботний чайник на пустій кухні,
А якщо бути точнішим - на газовій плиті.
Якщо забути про нього, то він або затухне,
Або згорить напросто, як стосунки дурні.

Буденне, набридливе миття посуди,
Також потребує трішки ніжності і турботи.
Адже без неї, настрій буде паскудним,
Як і в сварках, відкриваючи свого рота.

Дверки старих тумб, які тримає "Дракон",
Прогнали геть чудовий аромат пармезану.
А він пізніше, одягнений в свій капюшон,
Повернеться, як приємні спогади на рану.

М'ясник може не любити зовсім м'ясного.
Як і кондитер своїх фірмових бісквітів.
Якщо ти хочеш з чимось йти нога в ногу,
Взаємодіючи, головне в момент не згоріти.


Рецензии