Ти не шукав хвали слави

Світлій пам’яті  воїна-захисника
Яросслава Гайди.

О,Ярославе, Ярославе,
Уже в раю твоя душа…
Ти – не шукав хвали і слави,
Ти – Батьківщину захищав.

Ішов вперед до Перемоги
З палким завзяттям у очах.
Крізь всі незгоди і тривоги,
Стерпівши біль, забувши страх.

Низький уклін, тобі, солдате,
Бо ти – віддав своє життя
За мирні будні, мирні свята,
За наше щасне майбуття.

О, Ярославе, Ярославе,
Ти – син любові й доброти.
Ти – не шукав хвали і слави,
Ти – України захисник.

Тобі вклоняємось герою,
За те, що в цей тривожний час
Ти захистив усіх собою…
Життям пожертвував за нас.


Рецензии