Quick step

Quick step

intro
      Dmin Dmin A7 A#7
      Dmin Dmin A7 C7

CHORUS: 
      Dmin D F7 G7

Quick step. Anybody yep-a
Quick o-ow, hellow,ma
Quick step. Anybody yep-a,hello!

Strofa:

      Dmin Dmin F E7
      Dmin Dmin F G


CHORUS:
Quick step. Anybody yep-a
Quick o-ow, hellow,ma
Quick step. Anybody yep-a,hello!
1
When I get up every day,
Don’t forget my real way.
Listen music everywhere
Lose my ears, but I don’t care.
When you come, I sleep all time.
In my dreams all world is mine.
Only one now it of course,
Those all songs are pure false.
CHORUS
2
Take the anybody’s world,
Take so easy, but can’t hold.
Build incredible perfect dream,
But it crash, like ice-cream.
CHORUS
3
When I see you every day,
I’ll forget all games how play.
When I see you every week,
My heart pump so quick.
When I make to you surprise,
You’re so glad and you’re so nice.
You come back, I know it soon.
Make a present for young moon.

CHORUS
4 (bridge)
When you come into my house this week,
Start my life; I’ll finished to be seek.
When you come to me, I always only fun.
Watch sunrise, all night, don’t worry dear mom!
CHORUS


Рецензии