Козаченькам мати

Україна рідна
Козаченькам мати,
Ворогам же грізна,
Вміє покарати.

Друзям же привітна,
Лагідна й красива,
Дітям – заповітна
Для казок і дива.

Побратимам нині
На війні кривавій
Це вже берегиня
Їх життя і слави.

Україно, ненько,
Ворогів поб’ємо,
Ти ж одна рідненька,
Любим й бережемо.

Бідний і заможний
Вмре за тебе ненько,
Патріот в нас кожний,
Твій, моя рідненька.
30.12.14.


Рецензии