Why you tell me Укра нською

1
Забагато пустих слів, відчуттів немає зовсім,
Коли ми на самоті. Дні-хвилини поспіль.
Швидко час летить, життя – заповільно.
Це не остання мить. Не самотня, а вільна.

Приспів:
Поділись миттю незабутніх днів
Так відверто як колись. Ллється полум’я з очей.
Сонце спить і світанок, подивись!
Чиста крапелька роси з шиї покотилась вниз.
2
Ти запитаєш щось, глянеш на моє волосся –
Без різниці як. І ось, час ми не спинили досі.
Розмалюю твій світ у магічне різнобарв’я!
Глянь скоріш і усміхнись – квіти розцвіли в проваллі!


Рецензии