Патрiотiв вбито

Десь під Іловайськом
Поле трупом вкрито,
Там ворожим військом
Патріотів вбито.

Ворог з-за кордону
Сунув на них з тилу.
Градом бив з розгону,
Все спалив, мав силу.

Здичавілі псюри
Трупи роздирають,
Гайворони всюди
Й очі колупають.

Дощ їх обмиває
Вдома ж їх чекають.
Що в живих немає
Родичі не знають.

Поле їх сховає,
Заростуть травою,
Вітер відспіває
Разом із війною.

Вдома ж будуть ждати,
Ось синок вернеться,
Плачуть батько й мати,
Ворог лиш сміється.
30.12.14.


Рецензии