Трохи укра нською

Гострий вітер колить обличчя,
А сніг боляче врізається в очі.
У сердці щось колить, болить щось.
Коли приходить зима,  я чекаю на осінь.
Думки ллються зовсім без зупинку,
Немов хтось не виключив воду.
Я прошу: замовкніть, хочаб на хвилинку,
Щоб відчути спокою насолоду.
Саме так люди втрачають розум,
Бо безглуздя - це, чесно, не випадково.
Я пищу щось, не відчуваючи сенсу,
Мабудь це кожному із вас знайомо.


Рецензии