Найсалодк м бывае жаданьне...

Найсалодкім бывае жаданьне
Ненапоена прага якім.
Найкаханым здаецца каханьне,
Якое між мараў тваіх.
Дзе яго незабыўныя дні!
Дзе яго ўладарны кліканьні!
Па-над чуцьцем прыціхшым тваім,
Над каханьнем тваім, ды жаданьнем!
-13.12.14.


Рецензии