Пори року

Між нами осінь,
Плакуча й холодна,
Тебе зігріває чай,
Мене твої очі.

Між нами війна,
Неоголошена, ніжна,
Така не земна,
Без крові й війська.

Між нами зима,
Що морозить почуття,
Забирають холода,
Наше придумане життя.

Між нами нічого нема,
Лише ненавість й відчай,
Нехай вже чужії вітра,
Заберуть тебе в літо.

Між нами весна,
І тихії ночі,
Зорі чарують,
Але і гублять.

Між нами не розуміння,
Я так хотів, жити у місті,
У місці, де тобою я марив,
А зараз помер, и цим не завадив.

И все ж, між нами літо,
У ньому огнем ми палали,
Крем від засмаги не допоміг,
И в тобі я згорів.

Потім знову по колу,
Осінь, зима, а за нею весна,
Плакуча, холодна,
Загалом, не моя це пора.

08.10.2014 р.
©Владислав Танцюра


Рецензии