До Нового Года 2 дня

Лукашенко: Белорусы еще никогда так хорошо не жили (хартия97)

Дагэтуль я не разумею: жыву што лепш, чым увесь астатні свет... і хата ёсць ... і пенсія...таксама і працую я яшчэ... а грошай не хапае... дык гэта ад капрызу, вайну бо не прайшла -такую вось пачула я рэпрызу...ці сцёб чарговы над народам... галоўнага злачыннага ўрода... і хай яму назаўтра лёс наш адгукнецца болем, слязьмі людзей, якім нясе   адну бо толькі роспач з горам! Хай будзе так, і не інакш! Хай Бог рассудзіць ЧМО і нас!
І Новы Год ужо заўтра, а воз усё там, дзе быў гадоў таму ўжо дваццаць! Мо хопіць нам сядзець за печкай... і енчыць...енчыць...енчыць? Пара ўжо нешта і зрабіць для будучыні дзецям!
 Якім бы ўсемагутным і не быў бы Бог, жадае ён каб дапамог яму народ!


Рецензии