***

В космічні далі пірну,
У безкраїх просторах свій кутик знайду.
В ту швидку й непомітну мить,
Мій човен зірветься у зорі злетить.
Химерні танці комет,
Примарні пейзажі незнаних планет.

Лиш рух, невірний рух,
Зламає найміцніший ланцюг.

Втрачаю всі почуття,
Втрачаю захід сонця в своїх очах.
Жага до забуття,
Немає дороги до вороття.

Немає каяття.
По колу дорога у небуття.

Лети мій сон,
В захмарний світ чудесних подій.
Квітковим пелюстком,
Підкаже напрям по стежках надій.


Рецензии