***

імя війні ато
ім`я війні ато?
ім`я війні - це зрада.
від мозку до кісток
пронизує досада.
 
причина - то брехня
причина тільки гроші.
не він, і не вона
ні ближні, ні  захожі.
 
війні нема кінця.
життя є найдорожчим.
ні слави, ні вінця,
ні радостей дівочих
 
нічого і ніде,
причина - то жадоба
хоч грім з небес зійде,
то блазні, як худоба.
 
у русі є життя,
в війні є перемога
піде ж  у забуття
зрадливого дорога


Рецензии