На перехрестi

На перехресті двох доріг
Зустрілись ми, такі далекі…
То, може, доля. Може збіг…
Ти був на іншій десь планеті.
Ти десь літав,
Ти десь блукав,
Ти рвав веселі маргаритки,
А я… під зливою була
Нещасть.
Промокла вся до нитки.
А я – збирала нагідки,
В друзки розтрощені плітки
…і часто-густо на постіль
Лились рікою сльози… Біль…
Страждань симфонія звучала.
Тебе чекала, й не чекала…
Ще й випивала геть до дна
Із кухля спогадів вина.
…Твій погляд бризне згуком болю:
І сипонула б – нема солі…
Зворушна зустріч… Вечоріє…
І дощик сіє.
Дощик сіє…


Рецензии
дуже зайом1 почуття, добре написано, спадобалось. З1 сятвми Вас хай буде мир и злагода на на земл1...

Ирина Шнайдер -Николаева   07.01.2015 14:15     Заявить о нарушении