Новорiчно-снiжне побажання Миру!

Всі чекають на сніг -
Надзвичайну подію!
Це дитяче бажання плекають в душі...
Сніг, немов чарівник,
Знов здійсняє всі мрії,
І радіють йому і дорослі, й малі.

І нарешті... впаде!
Все покриє довкола,
Перетворить на казку звичайне життя!
Свято з неба зійде -
Новий рік в кожнім домі!
Хай він всім принесе радісне відчуття

Дивовижних подій,
Злагоди і Любові
В кожен-кожен куточок душі і в серця!
А в Країні моїй
Хай степи волошкові
Навесні Миром квітнуть без краю й кінця!


Рецензии