Прокидайтесь, брати наши

Прокидайтесь,брати наші,
прокидаймося ми самі.
Забруднили наші мозги
СМІ і телевізори усі.

Розум наш занепастили,
все для того це було,
щоб словян позбутись в мирі,
так, комусь потрібно це.

Та невже це допустимо?
Все залежить , як від нас,
так і від усього миру,
який є рядом біля нас.

Нам нав'язують ідеї,
і науку, і їду.
Все приймаєм у Вкраїні:
імпорт, гадості й труну.

Деградація у світі
йде давно уже у нас.
І якщо це не зупинити,
буде дуже худо нам.

Алкоголь, їда, курило-
все це є, усе для нас,
щоб ми швидше затупіли
і скоріш пішли в кураж.

Люди добрі, зупиніться!
Подивіться навкруги,
огляніться й не сваріться.
Ми слов'яни між собой.

Всі нас хочуть постановити
лоб у лоб і все о'кей.
Раси нашої не буде
і прийде нам всім кінець.

Це так вигідно сьогодні.
Цьому дьяволу в приколі,
бо у планах в нього
це зробить.Й кінець усьому.

Так давайте не дамо ми ,
цьому збутися ніколи.
Все залежить від всіх нас,
як повстать уже є час!


Рецензии