Розбитись

Ти так близько підходиш
Не роби зайвих кроків
Вони нам тут ні до чого
Хіба не відчуваеш,
Як тут спекотно,
Це все твоя присутність.

Підійшов.
Не жалкуєш?
Для тебе це просто забава?
Ну як я могла забути про це.
Про свою роль
Яку у житті твоєму грала.

Ну що ж, хай вже так.
Кому стане гірше.
Мені, кому ж ще?
Тобі? Не бреши мені.

Краще б ти йшов
Та куди подалі.
Щоб очі мої тебе й не здогнали.
Не впізнали і навіть не бачили.

Твої очі... Поглад... Руки... Запах...
Ні, це мені вже не буде потрібне
Будь ласка, прошу не змушуй кохати
Я не хочу. Не хочу знову яду прийняти.

Ти бачиш, що коїш зі мною?
Ні? Так подивись
Заглянь в мою душу. Гнилу душу
Це ти її такою зробив.

Заплющуй очі. Досить дивитись
Відчуваєш як б'ється серце?
Це все ти. Це все ти зі мною зробив.
Тепер дай мені спокійно розбитись.

Пригнути з даху. Поїхати з даху. Зійти з глузду.
Це все ти. Це все ти зі мною наробив.
Хай тепер ллються сльози рікою.
Кров рікою. Пригнути і розбитись.
Тепер я не буду на тебе злитись.


Рецензии