Романс

Над квітами світанок сяє,
Навколо світиться краса.
Проміння кучері ласкає         
У ній розплетена коса

Піднялось сонце над горою,
Поплив над річкою туман
Як зустрічалися ми двоє
Квітучий був тоді каштан.

Блакитні очі мерехтіли,
Немов роси вогні дзвінкі,
Уста гарячі шепотіли,
Клялись в любові на віки.   

О не забуть мені цю зустріч,
Що відбулась неначе в сні.
Я серцем - пісню лебедину-
Твій образ бачу вдалені.


Минає час, душа страждає,
Зове загублену любов.
Вже дзвін роси не пролунає,
Ніде не відгукнеться знов.

Над квітами світанок сяє,
Прозора на траві роса.
Та світлі кучері не сяють,
Покрита хусткою коса.

Серпень 2014г.


Рецензии