Дикобраз

THE PORCUPINE

Any hound a porcupine nudges
Can’t be blamed for harboring grudges.
I know one hound that laughed all winter
At a porcupine that sat on a splinter.

OGDEN NASH

ДИКОБРАЗ


ОГДЕН НЭШ

Я сам увидел как-то раз
Собаку ткнул дикобраз.
А дог смеялся в эту зиму.
Иглу свою не смог тот вынуть.


Рецензии