майдан

На майдані всяк балакав,
На долю гірку нарікав.
Було таке що хтось і плакав,
І кожен кращого чекав.

Бо живе народ убого,
хоча хліб чесно заробля
а їжу має тільки з того,
що іще родить нам земля.

І що ж воно за кривда сталась
в патриотичній зраї фраз.
Брехня була то був лиш галас,
бо гірше жити стало враз.


Рецензии