Божий шлях

Якщо Бог дарує мрії,
Думка прагне до мети
І веде завжди до дії,
До нової висоти.

Якби пташка не літала,
То навіщо їй крило?
Вона б небо не пізнала.
Як би сумно їй було!

Так іди мерщій до Бога,
Незрівнянного в красі.
Він моя мета, дорога.
Люди, йдіть до Нього всі!

 


Рецензии