припасти тобi до душi

Урочисто бажаючи жити,
Я висохла жовтим листям.
Заблукала,напевно,
В твоїх почуттiв глушi.
Воно легко,всмiхатись,
вiд тебе приймаючи вicтi,
Та не знаю як,любий,
припасти тобi до душi.


Рецензии