Люблю

Люблю цябе.
Шкадую.
Безумоўна.
Даруючы...
ўсялякую віну.
Штодня...
ўмаляю Бога малітоўна:
"Прабач яго.
І я...
не ўспамяну.

Хай прыме...
дараванне
як дарунак,
як хвалю
ўсеабдымнае любві.
Мо раптам...
здрыгануцца
тыя струны,
якія...
ён у трос канатны...
звіў?

Мо  чула адгукнуўшыся,
заплачуць
аб тым, што... 
так балюча...
варушыць?"

Люблю цябе.
Хоць ты...

А як іначай?

"Узятае на смерць...
павінна жыць!"


——————————————————

"Узятые на смерць павінны жыць."— радок з верша Р. Барадуліна.


Рецензии
"Люблю цябе"...Гэта самыя важныя словы у свеце...Дзякуй вам!

Наталья Кун   29.12.2014 15:46     Заявить о нарушении
Дзякую, Наташа!

Лаззаро   31.12.2014 21:21   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.