ржа плям ць лязо...

Іржа пляміць лязо,
Як без працы яно,
Як без працы жыцьцё
Трухой зыйдзе на тло.
Моль кубліцца на воўне,
Воўк авечку сячэ,
Чалавек! Ня ім роўня!
Яму трэба яшчэ:
Да душы  -  раўнавагі,
На блізродным цяпле,
Што з надзеяй, між намі,
Мы  -  каханьнем завём.
-13.12.14.


Рецензии