Взимку...

Взимку сонце навіть яскравіше.
В полум'ї надії я живу.
Тільки-но ми стали ближчими –
Я тікаю. Плачу і біжу.

Холод обпікає мої сльози.
Плачу не від того, що сама,
Плачу не від розпачу чи болю.
Плачу, бо закінчилась весна.

Розпалило твоє серце літо,
Розвело в душі твоїй вогонь.
Я у тому полум'ї згоріла.
Ти ж у вогнище насипав дров.

Дощ пішов із неба восени.
Дощ полив, принісши прохолоду.
Краплі падали на спалені мости
І змивали бруд із нас з тобою.

Взимку я про тебе не згадала.
Тільки холод у моїй душі –
Більше не сміюсь і не ридаю.
Місяць із тобою наче рік.


Рецензии