Кай

Холодний Кай, замерзлий і цинічний,
З скляних очей не піде вже сльоза,
Не відпускай, якщо піду- навічно,
Тож краще зваж всі "проти" і всі "за".

Позбавили тепла закувши в кригу
Лиш дикий холод із усіх сторін.
Де ти була коли писав цю книгу,
Й чому ти не у списку героїнь?

Історія, написана з любов'ю,
Ромео й не Джульєта, Герда й Кай,
Пастор і я, і лід залитий кров'ю,
Ця казка не для тебе. Утікай.


Рецензии