Радостi нема

Повинен бути я веселий
Бо зараз всі такі, мабуть
Але не здатен я відчути
Усю ту "радість", на душі лиш лють

Чого радіти? Всіх питаю
Не можу я, вже склалось так
Усі ті мрії зруйнувались
Згоріли в полум'ї, ось так

Палали барвами такими
Бо захотілось їй цього
Хоча не мрії лиш згоріли
Душі моєї добра та частина
Палала, не відновити її вже


Рецензии