Ой чи по де д вчинонька до милого гуляти?

Ой чи поїде дівчинонька до милого гуляти?
Ой чи поїде дівчинонька в милого Новий Рік стрічати?
Замилож бо на вулиці по самі коліна
І жодній не проїхати машині,
А сумує дівчинонька без милого свого
Да не день не два,
А вже п’ять сумує,
А тепер й не зна,
Коли милого,любого побачить
Чи не в Новому році вже.


Рецензии
пусть ваши мечты сбудутся
с милым в новый год
встречи, вновь предвидятся
в череде хлопот

очень понравилось
восхищён
всего вам самого наилучшего

Владимир Гельм   04.01.2015 21:45     Заявить о нарушении