Русско-украинская народная песня Ты ж мене пiдману

Я казала в понедельник
Дам Ивану трохи денег.
Он прийшов – грошей нема.
Пiдманула, пiдвела!
Я ж тебе пiдманула, я ж тебе пiдвела,
Я ж тебе молодого с ума-разума звела!
Ты ж мене пiдманула, ты ж мене пiдвела.
Ты ж мене молодого с ума-разума звела!

Я казала пийдэм в сэрэду
До званного обiду.
Ты прийшов - харчiв нема.
Пiдманула, пiдвела!
Я ж тебе пiдманула, я ж тебе пiдвела,
Я ж тебе молодого с ума-разума звела!
Ты ж мене пiдманула, ты ж мене пiдвела
Ты ж мене молодого с ума-разума звела!

Обицяла к чэтвэргу
Спекти всiм по пирогу.
Газу бiля плити – нема.
Пiдманула, пiдвела!
Я ж тебе пiдманула, я ж тебе пiдвела,
Я ж тебе молодого с ума-разума звела!
Ты ж мене пiдманула, ты ж мене пiдвела
Ты ж мене молодого с ума-разума звела!

В пятницу, такi дела,
Я тiкала як стрiла,
Гривнi в банки понесла.
Пiдмануть себе дала.
Я ж себе пiдманула, я ж себе пiдвела,
Я ж себе молодую с ума-разума звела!
Ты ж себе пiдманула, ты ж себе пiдвела
Ты ж себе молодая с ума-разума звела!


Рецензии
А где же: " Ты казала у вивторок поцелуешь разiв 40-к?...
Замечательная песня! Все русские её поют, как и украинцы, нашенская, славянская!
С теплом и лучшими добрыми пожеланиями ,с Новым наступающим годом!

Надежда Ансеева   29.12.2017 10:52     Заявить о нарушении
...а в середу дашь и сзаду и с переду...

Элен Лебедева   29.12.2017 15:36   Заявить о нарушении
Так можно ж и пинка дать! "А того тебе нема, пидманула пидвела!".

Надежда Ансеева   29.12.2017 16:54   Заявить о нарушении