За що?

За що любить?
Коли в моїй душі залишився лиш сором.
Коли я бачу як кохання мнеш.
Як мнеться все, що мало бути молом.
За що любить ?
Коли я бачу як біжиш без болю.
Залишив все, тікаючи на волю.


Рецензии