Ялинка

В далекому темному лісі,
Зелена Ялинка була...
Іі чатували звірята,
Щоб пишна красуня росла.

Маленький кошлатий ведмедик,
Сіренький завзятий вовчок,
Руденькі прудкі лисенята,
Колючий швидкий іжачок...

Вони боронили Ялинку,
Від оленів, та борсуків...
Щоб,Дід Мороз взяв до оселі,
І радував всіх дітлахів...

28.12.2014.  17.50.


Рецензии