***

Чуєш, а чи є та пісня красива.
Навіть якщо і зловісна,
я прийду, будучи сива,
бо ця ніч так і так є красива.
 
А чи тут ген за тою весною,
он десь там видно погляд когось,
я була би нічною совою,
а за рогом той невідомий хтось.
 
Он поглянь, я врочисто звертаюсь до тебе.
Просто так, як кріпак до царя.
Не мовчи, бо і вітер гуляє та шепче.
Все зриваючи мовчки гілля.


Рецензии